Autor: 021.rs

Novi Sad
01.12.2022.
09:14
S obzirom da je pred nama još jedna zimska sezona, JKP "Vodovod i kanalizacija" podseća da bi trebalo da zaštitite svoje merne uređaje od smrzavanja.
  • Cena vode

    01.12.2022 12:28
    Dali znate da je voda po opstinama Srbije 4 puta skuplja nego voda u Beogradu ? Razlog je sto svi prihodi i porezi idu za Beograd, a opstinama po Srbiji jedini prihod koji je ostao je naplata vode. I posto se SNS stranacki kadar po opstinama jedino od naplate vode izdrzava, mic po mic sve opstine po unutrasnjosti Srbije su godinama digli cenu vode i sad je skuplja do 400%. Tako da sada siromasna provincija, koju isisava Beograd ustavom iz 1990 god i niko po opstinama po Srbiji nema posao, ni zaposlenje, placaju i skuplju vodu. Jasno je da cak i nezaposlenom je bolje ziveti u Beogradu nego u provinciji, jer ima dosta manji racun za vodu.
  • Limanka

    01.12.2022 10:46
    @Realista
    ...oladi kapisle...tekst je dobronameran. čemu drama...izađi napolje, prošetaj smiri se vidi kao je lep dan. ....
  • Realista

    01.12.2022 09:35
    Zakon
    Šta da zaštićujem?! Postoji propis kako se instalira vodomer a korisnik ne sme biti priključen na mrežu ako mu instalacija nije adekvatno postavljena - ako jeste, znači da je u pitanju korupcija, što je definitivno problem Vodovoda a ne mene kao korisnika. Lelemudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna